Flott och fett på Roadfood.com

Road Food - Resekoll.se

Nästa gång du ska roadtrippa genom USA behöver du inte svälta – du har ju naturligtvis gjort din research grundligt på Roadfood.com. Sajten är en guide till det bästa Förenta Staternas vägkrogar, snabbmatsställen och diners har att erbjuda. Att bedöma mat är onekligen ganska subjektivt, men förutom de tre äkta par som är redaktörer för sajten, finns det förstås tusentals registrerade användare som flitigt använder sig av det ymniga forumet på sidan för att lufta sina egna åsikter om Alabamas bästa burgare, huruvida en hummerkorv är värd sitt pris, eller var de grymmaste pannkakorna serveras norr om Iowa. Recensioner, recept, bloggar och böcker finns förstås till ditt förfogande. Man kan nästan höra hur Fredrik Paulún vrider sig i smärta.