Cityguide till Malaysia

Malaysia guidebook - Resekoll.se Photo: Christian von Essen

Malaysia är hett. Allt fler börjar upptäcka den svårslagna kombinationen av spännande storstad, bra shopping, exotiska smaker, bra priser och kritvita stränder. Med ett annat lugn än många Thailändska resorts kan erbjuda lockar Malaysia bröllopspar, backpackers och lyxresenärer som aldrig förr. Här är en ny engelskspråkig guidebok från Lonely Planet som tyvärr inte är heltäckande för landet, men som åtminstone grundligt går igenom de tre storstäderna Kuala Lumpur, Melacka och Penang. Resekoll kommer att köra en Malaysiaspecial i början av september, så håll andan tills dess. 

One thought on “Cityguide till Malaysia”

  1. Håller med bloggaren! Var i Malaysia i vintras, Kuala Lumpur, Langkawi och Penang och har bara positivt att säga. Har tidigare varit i Thailand och tyckte Malaysia var väl så bra. Dock inte lika klart vatten på den västra sidan där vi var.

Kommentarer inaktiverade.