Världens bästa flygbolag 2008

Singapore Airlines - Resekoll.se

2008 års vinnare av Skytrax World Airline Awards heter – kanske föga förvånande – Singapore Airlines. Det är tredje gången på tio år som flygbolaget kammar hem den åtråvärda titeln, och kanske är det dags att vi i västvärlden börjar titta närmare på vad det är de asiatiska länderna gör som är så rätt. Vi har ju redan konstaterat att de ligger i topp vad gäller flygplatser. I Europa är det Lufthansa som går hem med segerpokalen, och bland lågprisbolagen vinner easyjet både i Europa och globalt. Här är topplistan för flygbolagen:

1. Singapore Airlines

2. Cathay Pacific

3. Qantas

4. Thai Airways

5. Asiana Airways

6. Malaysia Airlines

7. Qatar Airways

8. Air New Zeeland

9. Emirates

10. Etihad Airways

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>