Ny resmässa: Semestra i Sverige

Semestra i Sverige - Resekoll.se

 

Kistamässan meddelar att man trots den dalande mässtrenden (Travel-mässan blev till exempel inte gammal) ämnar slå upp dörrarna till en helt ny resmässa i Sverige nästa år. Mellan den 30 januari och 1 februari kommer Semestra i Sverige ta tillbaka vårt fokus till de lokala resmålen som finns mitt framför näsan på oss. Representanter för aktiviteter, boende, uthyrning och transportsätt kommer att trängas i Kista för att försöka ta sin beskärda del av de 87 miljarder kronor som vi svenskar brände på inhemskt turistande förra året. Läs mer på www.semestraisverige.nu.

2 thoughts on “Ny resmässa: Semestra i Sverige”

  1. Detta låter mycket spännande. Ny mässa med bra möjligheter. Mälardalen är en mycket viktig målgrupp för min verksamhet.

Kommentarer inaktiverade.