SAS ökar till Asien och Kanada

Ottawa

SAS märker av en ökad efterfrågan på långdistansflygningarna, och sätter bland annat in en ny linje till Delhi. Under vintern erbjuder flygbolaget åter en direktlinje mellan Stockholm/Köpenhamn och Bangkok, samt förra årets populära linje till Dubai. Vinterprogrammet inleds den 27 oktober, och bland andra linjer syns Peking, Tokyo och en rad destinationer i USA.

I samma veva meddelar SAS också att man sänker priserna på resor till Kanada. Flyg till Montreal, Ottawa och Toronto kostar nu från 5910 kronor, och SAS hoppas att den låga kanadensiska dollarn ska bidra till att fler svenska resenärer upptäcker landet.

One thought on “SAS ökar till Asien och Kanada”

  1. Känns positivt. För några år sedan var SAS verkligen grymma och prisvärda på sina långdistansare. Hoppas att de kan hitta tillbaka!

Kommentarer inaktiverade.