Tripit och LinkedIn blir kompisar

Tripit and LinkedIn - Resekoll.se

Det är logiskt att reseplaneringssajten Tripit behöver lite draghjälp från andra sociala medier för att lyckas. Nu finns Tripit som en applikation till det stora professionella nätverket LinkedIn. Med hjälp av denna ska du nu kunna se var dina kamrater, kollegor och gamla ragg befinner sig i världen, och vart de är på väg. Du kan även dela dina resplaner med andra och få alla reseplaneringsdetaljer hämtade direkt från ditt Tripit-konto.
WAYN (Where Are You Now?) är ett annat tidigt socialt nätverk som bygger på just den principen, men som är hopplöst fult och jobbigt att ha att göra med (motbevisa mig gärna). Säkerligen kommer Tripit-appen att funka alldeles utmärkt i LinkedIn, men just nu verkar det bara vara amerikanska destinationer som finns på kartan. Vi får hoppas på en uppdatering.