Köp biljett till flygbussen i kiosken

Flygbussarna - Resekoll.se

Idag meddelar Flygbussarna att man utökar sin biljettförsäljning till 34 nya ställen i Sverige. Det är Pressbyråer och 7-Eleven-butiker i anslutning till Flygbussarnas hållplatser som från den 15 december kommer att sälja biljetter. I likhet med SL kommer Flygbussarna nämligen att avskaffa kontanthanteringen på sina bussar den 1 januari 2009. Kortbetalning funkar dock fortfarande på bussen, men företaget vill uppmuntra sina resenärer att i högre utsträckning ha biljetten med sig innan ombordstigning. Men problemet kvarstår – om man inte har kort eller kiosk i närheten då? Förhoppningsvis löser det sig. I början av januari ska nämligen en ny tjänst möjliggöra biljettköp via sms. Det förutsätter bara att man har mobiltelefon. 

One thought on “Köp biljett till flygbussen i kiosken”

  1. Och som på SLs bussar krävs det säkert ett svenskt mobilabonnemang/kontantkort för att det ska funka. Lär bli uppskattat på flygbussarna…

Kommentarer inaktiverade.