Charter till Aruba med Vingresor

Aruba -Resekoll.se

Vingresor släppte i december sina vinterresor för säsongen 2009/2010. Bland nyheterna återfinns bland annat västindienpärlan Aruba, som nu föräras med en non-stop-charter. Ett nytt Sunwing Resort öppnar på Kamal Beach i Phuket, och ett Sunprime Resort slår upp dörrarna på Teneriffa. De destinationer som nu finns tillgängliga att boka i Vings vinterprogram är Aruba, Mexiko, Florida, Fuerteventura, Indien, Thailand, Gran Canaria, Vietnam och Teneriffa. Fler resor släpps inom kort.

2 thoughts on “Charter till Aruba med Vingresor”

 1. hej,

  vilken bra sida!

  sjalv bor jag sedan en kort tillbaka i bangkok. folj garna min blogg om hur det ar att vara utlandssvensk i bangkok. dessutom ger jag de hetaste bangkoktipsen – tips som ingen av de svenska restidningarna har hunnit skriva om an!
  tyvarr finns inga bilder upplagda an, men jobbar pa det.

  ha det gott!

  http://blogg.aftonbladet.se/28278/

Kommentarer inaktiverade.