Malmö Aviation återinvesterar i flygplanen och personalen

Malmö Aviation - Resekoll.se

Malmö Aviation rustar upp när andra rustar ned. 40 miljoner kronor kommer flygbolaget att satsa på att fräscha upp sin befintliga flygplansflotta. Det innebär ny inredning samt ljusa, fräscha (och dyra?) färgskalor. Nya material ska även reducera både vikten och bränsleåtgången. Dessutom ämnar bolaget att återbetala 20 miljoner av fjolårets vinst (på 100 miljoner) tillbaka till sin personal. Enligt Malmö Aviations vd Bengt Roswall innebär tilltaget en dryg månadslön extra i bonus för de anställda.

2 thoughts on “Malmö Aviation Ã¥terinvesterar i flygplanen och personalen”

  1. Tja jag jobbar på bromma flygplats och har handlingen över Malmö aviation. Dom planerar att uppgradera alla flygplan. En av anledningarna är att planen är otroligt bränsle effektiva. Har själv varit inne i flygplanet flera gånger. Det är riktigt fräsht. Men det är otroligt jobbigt att lasta och lossa på grund av att luckorna sitter så lågt.

    Heja bromma

  2. Hej jag har rest med malmö aviation flera gånger och kommer fortsätta med det, stämningen ombord är otroligt positivt. Malmö aviation är det bästa inrikesflyget ingen tvekan om det.

Kommentarer inaktiverade.