Res säkert med Europeiska

Backpacker - Resekoll.se

Resesäkerhetsföretaget Europeiska försöker bli en alltmer komplett helhetsleverantör av säkerhet på semestern, och vänder sig både till backpackers och affärsresenärer med sina erbjudanden. För de förra finns till exempel en särskild backpackerförsäkring för 9 kronor per dag och för de senare finns ett ordentligt kursprogram vid namn Travel Safe, som tagits fram tillsammans med SSP – Scandinavian Special Projects AB. Där kan du gå en- eller tvådagarskurser som Smart business traveller, Smart expatriate family och Smart risk area traveller för att lära dig om allt från interkulturell kommunikation och riskbedömning till kidnappningssituationer och minor. Det hela finns dessutom sammanfattat i en uttömmande bok på ämnet: Travel Safe – Travel Smart av Kjell E. Lauvik. Nästa gång vet du hur du ska boka det säkraste hotellrummet eller hantera ett malariaanfall!