Prisvärd hotellnatt i Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ibland vill man bara komma bort från verkligheten en stund, oavsett om anledningen är romantik eller stress. Att ta in på hotell är en semester i sig, och det behöver inte ens vara särskilt dyrt. Clarion Hotel vid Skanstull i Stockholm har kommit på den utmärkta idén att sänka sina priser i små paket vid namn "Lite lyx", "Mera lyx" och "Mycket lyx". I det minsta paketet ingår en natt i dubbelrum och grym hotellfrukostbuffé för bara 390 kronor per person. Lägger ni till till en hundring var får ni dessutom fria filmkanaler, mousserande på rummet och senare utcheckning. På nyare Clarion Hotel Sign finns liknande paket med romantik och spa-behandlingar för en lite dyrare prislapp. Bokmärka till nästa gång ni har årsdag – eller varför inte som en vardagsromantisk liten överraskning?