Resa utan bagage – framtidens modell?

I tider då flygbolagen tar extra avgifter för incheckat bagage och gör allt för att minimera resenärers handbagage samt ökat fokus och medvetenhet om koldioxidutsläpp (CO2) så finns det entreprenörer som jobbar på andra lösningar för dig.

Eller vad säger du om det kanadensiska företaget zerobaggage’s service som innebär att du kan hyra kläder på din destination? Förutom att hyra ut nya och secondhand-kläder så planerar de även att hyra ut låsbara garderober för dem som frekvent besöker en destination. zerobaggage räknar med att starta upp sin verksamhet under nästa år och först ut ska tjänsten göras tillgänglig i Kanada och Australien.

En riktigt spännande idé, men visst känns det väl ändå som att de flesta kommer att föredra att släpa med sina egna kläder?

Läs mer på zerobaggage.com.