Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen - Resekoll.se

I slutet av oktober 2009 slår ett sprillans nytt designhotell upp sina portar i Stockholm. Närmare bestämt på museitäta lilla Skeppsholmen, mitt i stan. Svanenmärkta Hotel Skeppsholmen erbjuder 81 rum och sviter i en byggnad från 1699, men med sobert modern inredning signerad radartrion Claesson Koivisto Rune. Ambitionerna är höga, och en restaurang med bar och lounge ska ytterligare bidra till gästernas välbefinnande. Hotellet är dessutom medlem i prestigetunga Design Hotels, vilken i sig borgar för en hög nivå. 

5 thoughts on “Hotel Skeppsholmen”

 1. Hej,
  Vill tipsa om en ny sajt om billiga övernattningar i Sverige. http://www.allarum.se har lagt upp alla billiga hotell, bed and breakfast, rumsuthyrning, rum, bo på lantgård osv..
  Jag hittade genom allarum.se ett fantastiskt trevligt rum med självhushåll i Kristianstad, Idabo rumsuthyrning. Ett litt bed and breakfast som var mycket trevligare än de hotell jag brukar bo på. Bara ett tips.
  Hälsningar Anita.

 2. Hej!
  Vilken trevlig blogg du har, har kommer jag titta in oftare.
  Jo en liten forfragan, skulle du vara intresserad av att lanka till min blogg sa lankar jag till din?
  Jag skriver en blogg som fokuserar pa Londontips och darfor tror jag att mina lasare skulle vara intresserade av din blogg samt vice versa.

  MVH
  La la London

Kommentarer inaktiverade.