iPhone-app med koll på flygpriserna

Flygresor - Resekoll.se

Svenska Resenätverket, som bland annat driver sajten Flygresor.se, har tagit fram en ny iPhone-applikation för jämförelse av flygpriser. Flygresor-appen kan laddas ner gratis från iTunes App Store till iPhone och iPod Touch, och inkluderar sökningar från fem charterbolag, över 30 resebyråer och mer än 600 flygbolag.

4 thoughts on “iPhone-app med koll på flygpriserna”

  1. Kul applikation men kan den också hjälpa mig att hålla reda på mina olika bonussystem på olika flygbolag jag har just börjat med Norwegian Reward.
    / Kajsa

  2. Flygresor.se är förmodligen den bästa siten just nu där man faktiskt kan jämföra flygpriser över ett längre tidsspann. För något år sedan tyckte jag momondo.se var bäst, men nu den senaste tiden tycker jag inte den verkar fånga upp alla flygbolalg.

Kommentarer inaktiverade.