Stora RES-priset utan folkets hjälp

Karibisk strand - Resekoll.se

Tidningen RES tar bladet från munnen och uppdaterar sin egna resegala Stora RES-priset. Prisutdelningen går av stapeln den 18 februari på Hotel Skeppsholmen och ska premiera aktörer i tio olika kategorier, nämligen bästa… Hotell – stad, Hotell – landsbygd, Strand, Restaurang, Bar/Nattklubb, Flygbolag, Flygplats, Entreprenör och Teknik. "En utvecklad satsning på miljö och ekologi premieras i samtliga kategorier" står det också lite finstilt.

Nytt för i år är alltså att man inte längre tillfrågar sina läsare, utan redaktionen väljer sina egna tio favoriter från hela världen. Vinnarna avslöjas i nästa nummer av RES som kommer ut den 23 februari. Och på RES.se. Och här på Resekoll förstås, eftersom vi kommer att vara på plats när det händer.