Greta Garbo pryder Norwegians plan

Norwegian har gått från att vara ett mindre norskt flygbolag till att bli ett av Skandinaviens största. Detta vill man markera genom att porträttera skandinaviska celebriteter på flygplanens stjärtfenor, något som tidigare bara vikts för norska historiska kändisar.

De första svenska kändisarna som får äran att porträtteras är Greta Garbo, Carl von Linné och Anders Celsius. Senare i vår kommer även Evert Taube och Selma Lagerlöf att stå modell för det norska flygbolaget.

– Norwegian har på kort tid gått från att vara ett norskt flygbolag till att idag vara ett av Skandinaviens största flygbolag. Det vill vi markera med att också visa svenska kända personer på flygplanen, säger Åsa Larsson, pressansvarig för Norwegian.

One thought on “Greta Garbo pryder Norwegians plan”

  1. Jag flög det planet (Greta Garbo-planet) till Palma de Mallorca i augusti 2010. Det var dessvärre ganska slitet.

Kommentarer inaktiverade.