Årets aprilskämt från Ryanair

Ryanair - Resekoll.se
Förra året skulle de införa en kostnad för att använda toaletterna ombord. Årets aprilskämt från Rajjan är att halvera kabinpersonalen genom att istället införa varuautomater ombord på planen. Ett tilltag som tyvärr inte känns alltför avlägset i verkligheten heller. Men det roliga var vad dessa skulle erbjuda: varm och kall dricka, smörgåsar, snacks, glass, kondomer och rökfria cigaretter. Låter som riktiga superautomater! Det där med kondomer lär inte heller behövas – visst sitter passagerarna trångt, men trängseln framkallar nog frustration snarare än sexlust.

3 thoughts on “Årets aprilskämt från Ryanair”

  1. Precis som du säger så känns det där inte långt från verkligheten. Aprilskämtet är säkert bara ett sätt att förbereda oss kunder på vad som kommer 🙂

  2. Anledningen till att de där skämten är roliga är ju att det verkligen är sådär det känns att resa med RyanAir. Visst, det blir fortfarande relativt billigt, men varje detalj kostar ju extra och servicen är ju minimal… Minns att jag var välsigt hungrig sist jag flög med dem…
    😉

Kommentarer inaktiverade.