Finnair söker kvalitetsjägare

Är du trött på ditt jobb och vill ut och uppleva världen? Passa då på att ta tjänstledigt och sök jobbet som "Quality Hunter" hos Finnair. Under oktober och november i år kommer den utvalda kvalitetsjägaren att flyga med Finnair till deras destinationer i Asien, Nordamerika och Europa. Arbetsuppgiften blir att som oberoende bedömare recensera deras flyg, flygplatser och destinationer.

Du förväntas sen förmedla dina intryck regelbundet på en egen blogg och Finnair ersätter din ordinarie månadslön och betalar traktamenten under resperioden.

Fakta från Finnair:
Den 1 september inleder Finnair sökandet efter fyra ”Quality Hunters”. Satsningen är ett led i Finnairs strävan att ständigt höja servicenivån och kvaliteten. Det är också ett sätt för Nordens enda fyrstjärniga flygbolag (Skytrax 2010 09 01) att fokusera mer på frågor som är viktiga för dagens resenärer. Finnairs Sverigechef Matias Sarkkinen tror på många ansökningar:

– Vi är övertygade om att detta kommer att öka intresset för flygresor och samtidigt ge oss värdefull feedback. Den som får jobbet ska också rapportera sina opartiska synpunkter till Finnair. Bedömarens roll är att vara observatör och rådgivare. Allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service i framtiden.

Anmäl dig senast den 26 september till www.finnair.com/rethinkquality.
Kontakt: Matias Sarkkinen, Finnair Sverige [email protected]