Skräddarsydd kulturguidning i Berlin

Berlin - Resekoll.se Foto: Maria Georgson
Resekoll i Berlin:
Det enorma utbudet av konst, arkitektur och mode i Berlin har en tendens att generera en kulturstress som heter duga. Men rädslan för att man ska missa något viktigt kan nu mildras med hjälp av Go Art! Berlin som alltid har koll på de senaste trenderna och erbjuder skräddarsydda turer 
med olika teman som t.ex. gatukonst.

Oavsett tema är chansen stor att man kommer "behind the scenes" och får besöka spännande gallerier, caféer och studios som inte finns med i guideböckerna. Resekoll provade en tur i de konstgalleritäta kvarteren i Scheunenviertel i Mitte där det finns vindlande passager mellan innergårdarna. Gå in i en port, besök två gallerier och några butiker och kom ut ur en port tre kvarter längre bort! 

Berlin - Resekoll.se Foto: Maria Georgson
Vi gillar speciellt fotogalleriet Kicken, det gamla posthuset CO Berlin som nu rymmer fotoutställningar, smyckegalleriet Oona och 
Galerie EIGEN+Art med verk av bl.a. Neo Rauch. Strunta i de stora cafékedjorna och ta istället en kaffe eller ät lunch på något av de kombinerade gallerierna/caféerna, t.ex. på KW eller ME på Auguststrasse. Via Go Art!s hemsida kan du också hålla koll på aktuella utställningar.

Foto: Maria Georgson

One thought on “Skräddarsydd kulturguidning i Berlin”

  1. Hej!
    Vart är första biden tagen och vart ligger den affären? Den med en affär som har en massa löv på hela väggen.
    Tack för hjälpen.
    Mvh
    Robert

Kommentarer inaktiverade.