Best Western öppnar på Bromma flygplats

Best Western STHLM Bromma
Bild: Millimeter Arkitekter

I SAS gamla huvudkontor på Bromma flygplats kommer Best Western i september 2011 att smälla upp dörrarna till det nya hotellet Best Western STHLM Bromma. 214 rum, restaurang, bar och konferensanläggning ska rymmas i den 8000 kvadratmeter stora byggnaden, som stått tom i tretton år. Hotellet kommer att ägas av Johan Kukacka, vd för Best Western Hotels Sverige, Jonas Westring, vd för Best Western Princess Hotel i Norrköping, samt Lars-Jerker Molin, som under flera år drev Sundsvalls största konferenshotell Södra Berget. Molin blir också vd för det nya hotellet, som ska andas "modern retrostil". Den delvis K-märkta byggnaden ritades av arkitekten Paul Hedqvist, som också ligger bakom Skatteskrapan och Västerbron i Stockholm.