WellCome – satsning på wellness i Syddanmark

Resekoll.se Foto: Kellers Park
Region Syddanmark har fått EU-bidrag på motsvarande 8 miljoner danska kronor för att stärka turismnäringen. Projektledare är turismorganisationen VisitVejle som i samarbete med lokala aktörer utvecklar nya koncept för att öka människors välbefinnande.
– Målet med friskvårdsprojektet WellCome är att öka helårsturismen genom att jobba med wellness, ett för regionen förhållandevis nytt område, berättar projektkoordinator Stine Hanghøi för Resekoll.

WellCome har ett holistiskt perspektiv och satsar därför på allt från ekologisk och närodlad mat till spa, friluftsliv, stressförebyggande aktiviteter och design. Resekoll har provat på ett flertal wellnessaktiviteter i det så kallade trekantsområdet, mellan de jyska städerna Vejle, Kolding och Fredericia, och tips kommer att dyka upp här inom kort.

One thought on “WellCome – satsning på wellness i Syddanmark”

  1. Hej!

    Tack för bra tips, vi har letat efter wellnesspaket till Asien, som Må-bra-resa med näringsfysiolog till Thailand – men vi (jag och min man) vill inte till Thailand. Finns det verkligen inga andra länder i Asien som utvecklat wellnessresor?

    Friskvård är så mycket roligare där det är varmt…. 😎

    Lisbeth & Jim

Kommentarer inaktiverade.