När affärsresenären själv får välja

Efter över tjugo år i affärsresenärernas tjänst så anses Business Traveller Magazine Awards vara bland de mest prestigefulla utmärkelserna i resebranschen. Och när EasyJet för tionde året i rad ror hem utmärkelsen "Bästa lågprisflygbolag för affärsresenärer" framför konkurrenter som till exempel Air Asia, Air Berlin och Ryanair så är det inte utan en stor ton av stolthet man tar emot sitt pris.

 -Att för tionde gången bli framröstade som bästa lågprisflygbolag av resenärer från hela världen är en stor ära och ett fint bevis på det hårda arbete och engagemang vi lägger ned. Denna framgång visar vilket kraftfullt varumärke och produkt EasyJet är, säger Carolyn McCall, VD för easyJet, i en kommentar.

EasyJet flyger bland annat från Stockholm-Arlanda till Milano och Genève samt från Göteborg-Landvetter till London. Senare i höst förväntas lågprisflygbolaget öppna ytterligare två linjer från Landvetter till Berlin och Manchester.

Förutom lågprisflyg så korades bland annat Singapore Airlines till bästa flygbolag alla kategorier. Emirates fick pris för bästa förstaklass medan Singapore Airlines fick ta emot utmärkelsen för bästa businessklass. Virgin tog hem priset för bästa lounge i deras Virgin Atlantic Clubhouse lokaliserad på London Heathrow och Hilton röstades fram som bästa hotellkedja både i Europa och worldwide.

Hela listan hos BusinessTraveller.com hittar ni här.

Foto: [email protected]