ReseEkonomen ska guida till bättre budget

ReseEkonomen
FOREX Bank vill visa att man är mer än ett växlingskontor – ja, en bank helt enkelt. I förbindelse med det varumärkesbyggandet lanserar man nu en ganska unik tjänst för oss som ibland borde ägna en extra tanke åt kassaflödet på semestern.

ReseEkonomen.se ska finnas både som sajt och på Facebook, och kommer med hjälp av livs levande människor konsultera resenärer som behöver styra upp sin ekonomi inför resan.

Men en del i projektet består av själva rekryteringen av vad som närmast kan beskrivas som ett riktigt drömjobb: en ReseEkonom som ska brinna för resor och sociala medier, samt resa 100 dagar om året för att blogga och dela med sig av sina erfarenheter. Räkna med ansökningsstorm hos Monster, som tillsätter tjänsten. (Bara så att ni vet så kommer vi på Resekoll inte att söka. Livspusslet tillåter tyvärr inte längre 100 resdagar.) Ansök här! 

One thought on “ReseEkonomen ska guida till bättre budget”

  1. Oj, vi kanske ska poängtera att vi INTE kände till Tailsweep-kampanjen som råkade hamna precis över inlägget.

Kommentarer inaktiverade.