Selma Cityspa på Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign - Resekoll.se Foto: Christian von Essen 

HOTELL I STOCKHOLM: Vi har alltid varit nyfikna på den svarta kolossen som tronar nästan hotfullt över Stockholms kollektivtrafikhjärta. En varm sommardag i början av augusti bestämde vi oss således för att checka in och checka in Clarion Hotel Sign med tillhörande spapaket på Selma Cityspa+ som ligger på tionde våningen.

Selma Cityspa, Clarion Hotel Sign - Resekoll.se Foto: Christian von Essen 

Och visst är hotellet fint och fräscht, men det är framförallt den här delen av byggnaden vi varmt vill rekommendera. Här på takterassen kan du faktiskt ligga och plaska i uppvärmd pool ÅRET RUNT och blicka ut över tågspåren, kontorskomplexen och allt det andra som finns i Stockholm City. Det är inte nödvändigtvis så förbannat vackert alltid, men känslan av att ligga och steka på hög höjd mitt i smeten är riktigt maffig. 

Selma Cityspa, Clarion Sign Hotel - Resekoll.se Foto: Christian von Essen 

Det fina i kråksången är att du varken behöver vara hotellgäst eller spaspekulant för att kunna nyttja denna urbana oas – det räcker med att betala ett inträde på 395 kr eller 495 kr (lite beroende på veckodag och säsong), så får du tillgång till både pool, bastu, gym och en liten takbar. Detta ingår dock alltid i priset för en spabehandling, så det är en betydligt smartare investering om du ändå är sugen på lite piff.

One thought on “Selma Cityspa på Clarion Hotel Sign”

Kommentarer inaktiverade.