Panama City - Foto: Christian von Essen, Resekoll.se

Välkommen till nya Resekoll!

Det var nära att det gick ett helt år mellan inläggen, men riktigt så lågt ska vi inte sjunka. Tvärtom tänkte vi att 2015 blir året då Resekoll tar steget in till de mobila plattformarna för att erbjuda ännu smidigare reseinspiration. Därför har vi i första fasen valt ett så enkelt och lätthanterat utseende som möjligt. Detta kommer skruvas på under vägen, så vi hoppas att ni har förståelse för att saker ser lite märkliga ut nu i början.

Resekoll drivs av och för reseentusiaster. Om du vill bidra till sajtens fortlevnad är det bästa sättet att boka din resa genom någon av våra samarbetspartners här bredvid. Har du lust att bidra redaktionellt på olika sätt går det bra att kontakta oss.

Vi har flera spännande partners, och för annonsörer inom reseindustrin finns naturligtvis goda möjligheter att i ett långsiktigt samarbete bygga upp en digital närvaro i relevanta kanaler.