Om Resekoll

resekoll-logo

Resekoll.se publicerar nyheter, trender, tips och berättelser från hela världen. Sidan riktar sig både till resglada privatpersoner och till folk som jobbar inom resebranschen.

Redaktör och ansvarig utgivare för Resekoll.se är Christian von Essen och företaget Back Pocket

Skicka gärna tips, länkar eller pressmeddelanden till [email protected]

Christian von Essen, redaktör för Resekoll.se

Christian von Essen är frilansande redaktör, skribent och bloggare.

2011-2014 var han chefredaktör för resebranschmagasinet Travel Report. Christian har regelbundet medverkat som skribent och redaktör i en rad olika reserelaterade medier.  Han var under fyra års tid sekreterare i Sveriges Turistjournalister.

Skicka böcker, tidningar eller prylar för recension till:

Resekoll.se
c/o von Essen
Karlbergsv 13
113 27 Stockholm

Angående praktikanter
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot praktikanter på heltid. Däremot är vi intresserade av att komma i kontakt med journaliststudenter som vill träna sig i att skriva nyhetsnotiser på regelbunden basis. Du får ut ditt namn i ett relevant sammanhang och kan få möjlighet att gå på intressanta pressträffar och bygga ett nätverk. Kontakta oss på [email protected] om det låter som en grej för dig.

Angående bilder
Vi utgår alltid ifrån att de bilder som publiceras på Resekoll är fria för bruk på internet. Men om det skulle visa sig att vi på något sätt brutit mot upphovsrätten vill vi naturligtvis veta det så fort som möjligt. Skicka ett mail till [email protected] och skriv vilket inlägg det gäller, så ser vi till att ta bort bilden från våra servrar inom 24 timmar.

One thought on “Om Resekoll”

  1. Har funderat ibland på alla kändisars ansikte på Arlanda.Alltid,alltid ska det vara kändisar på dessa foton.Många turister som kommer till Arlanda vet nog inte vem de flesta är.Varför kan inte jag få vara med.Varför inte visa upp en vanlig svensk pensionär.Kunde väl vara roligt!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *