En hyllning till flygplansmaten

Airlinemeals.net


Det är något speciellt med flygplansmat
. En särskild smak som liksom lägger sig över omeletter, [simpletag]kött[/simpletag]grytor och fruktsallader och gör att maten alltid smakar lite, lite annorlunda. Men den gör också att man känner resan ta form. Att pilla med plastinpackade plastbestick, stenhårt bröd som smular överallt, [simpletag]rödvin[/simpletag] som skvimpar, och toalettbehovet som skriker inom dig i väntan på att någon vänlig själ ska ta bort åbäket till bricka igen, är en del av att flyga, och de flesta resenärer när en märklig hatkärlek till den massproducerade födan.

Airlinemeals.net är en sajt som bara ägnar sig åt [simpletag]flygplansmat[/simpletag]. Dagens bild är hämtat från en [simpletag]Sydamerika[/simpletag]flygning med flygbolaget Braniff International Airlines på 1950-talet. Och visst har de trevligt?