Airliners.net samlar flygnördarna

Airliners at Resekoll.se

Svenske Johan Lundgren grundade flygplanssajten Airliners.net för tio år sedan. Han kunde säkert inte då drömma om att hemsidan skulle bli världens största resurs för flygplansintresserade, med en oändlig bilddatabas, aktiva forumdiskussioner och nyheter som uppdateras var femte minut med flygrelaterat stoff från hela världen. Enligt sajtens egen statistik har man ungefär 300 000 unika besökare varje dag, och med tanke på hur dedikerade många av användarna är till sitt intresseområde, finns det stora utvecklingsmöjligheter. Sidan är lite svåröverskådlig, men om du diggar flygplan och flygplansfoto är det definitivt här du ska hänga.

www.airliners.net

One thought on “Airliners.net samlar flygnördarna”

  1. Mycket bra sida!
    Tyvärr har man infört en kostnad för att kunna vara med
    och kommentera i forum.

Kommentarer inaktiverade.