Världens mest prisvärda hotell

Park Hotel Tokyo - Designhotels.com

Har du någon gång förlorat dig i TripAdvisors ändlösa hav av åsikter vet du att du kan få en ganska varierande bild av ett resmål eller hotell. Människor har helt enkelt olika smak, olika bakgrund, vissa resenärer tycker samma personal varit fruktansvärt otrevliga medan andra berömt dem för sin omtanke och gästfrihet. Men det är ju också därför som resandet är så spännande, det är därför det aldrig upphör. Människans nyfikenhet måste stillas, vi måste se världen med egna ögon.

När TripAdvisors tusentals privatbedömare då och då sammanstämmer i konsensus kan vi också vara ganska säkra på att det ligger någonting i det. Tidningen Budget Travel har publicerat jämförelsesajtens lista över de 100 mest prisvärda hotellen som läsarna röstat fram. Vem som vann? Park Hotel Tokyo.

One thought on “Världens mest prisvärda hotell”

  1. Kan inte mer än att rekommendera detta hotell, bodde på park hotel i mars 2008 och kommer bo där igen i påsk!

Kommentarer inaktiverade.